1a Marxa Gegantera

Si, llegiu bé, una marxa gegantera. No seria un any com cal si els geganters no féssim de les nostres. L’estiu ja es a tocar, i ens hem de començar a preparar per a poder lluir-nos davant els nostres amics/amigues. Tot i que ja sabem tots que, algun diumenge acabarem a la platja, més torrats que els “guiris” mentre el venedor va cridant: cocos! ricos cocos señora!
Per això, els geganters hem decidit fer una marxa. Una marxa per a tota la família. Nens, nenes, pares, mares, avis, àvies, gossos… . Sí, sí, gossos inclosos, perquè volem que es transmeti el bon rotllo i l’ànima gegantera a tothom.
Una marxa de 10 km que transcorre per camins i corriols entre la Bisbal d’Empordà i el veïnat de Sant Pol de la Bisbal amb, alguna sorpresa a meitat del recorregut que bé, diguem que els músics dels Geganters en seran els responsables.
Les inscripcions es podran fer el mateix dia a partir de les 8:00h del matí a la piscina. El preu serà de 6’5€/persona (inclou l’entrepà). La sortida serà a les 9:00h del matí i el control d’arribada es tancarà a la 13h del migdia.

El recorregut serà el següent: es sortirà de la piscina municipal de la Bisbal d’Empordà, seguirem per la roureda. Seguidament, es passarà per Sant Pol, on hi haurà un punt d’avituallament. Seguirem per la font d’en Salomó, can Secot, Puig de Forques, torre d’en Runsà, i per acabar un altre cop a la piscina municipal on, acabarem el matí amb un bon entrepà amb molt bona companyia. Si teniu algun dubte sobre el recorregut o voleu explorar-lo més a fons, ho podeu consultar a RUNEDIA (https://runedia.mundodeportivo.com/cursa/201733490/marxa-gegantera/2017/)

COL·LABORADORS: