Concerts Festa Major 2011

Vídeo de: LaBisbalTv

Concert de SanJosex a la Rigotaverna.

18 d’agost del 2011

SANJOSEX ens presenta les seves cançons, neix l’any 2000, a mans de Carles Sanjosé després de molt temps tocant la guitarra i fent cançons. Van caldre cinc anys d’actuacions esporàdiques abans d’enregistrar un primer disc d’aromes dylanianes, Viva!, que va sorprendre crítica i públic l’any 2005 i va sonar reiteradament a la sèrie Porca misèria. Dos anys més tard apareixia Temps i rellotge, on guanyen pes els sons orgànics, en un viatge que ara culmina amb Al marge d’un camí. històries quotidianes i fresques, introspectives però accessibles, amb denominació d’origen Empordà.

Concert Els Cremats a la Rigotaverna.

17 d’agost de 2011

Els fills de la cantada de Calella, així se’ls anomena. Aquest grup d’havaneres va néixer pels volts del Nadal de l’any 1995 i fins a temps actuals podem dir que no s’han quedat quiets veient passar el temps. Amb set àlbums publicats i un currículum que no s’acaba mai, aquests nois de Palafrugell ens mostraran el seu directe més encantador.   Podem dir que Els Cremats han conquerit tot el territori i part de l’estranger. Algunes de les seves actuacions més representatives serien a Cuenca, Amsterdam, Torrevieja, la mítica cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell…

Vídeo de: LaBisbalTv

Vídeo de: LaBisbalTv

Último Veneno a la Rigotaverna.

15 d’ agost de 2011

El Último Veneno neix l’any 2003 amb l’única pretensió de passar una bona estona interpretant temes de gent que per a ells són un referent com Kiko Veneno, El Último de la Fila, Joaquín Sabina, Radio Futura… La llarga experiència sobre els escenaris que els avala fa que durant els seus concerts es creï un clima de bon rotllo, de tal manera que el públic embogeix i no pot mantenir el cul quiet a la cadira.