Concerts Festa Major 2017

Inauguració de la Rigotaverna amb Pau Blanc

15 d’agost del 2017

Pau Blanc és una jove promesa musical de la Bisbal d’Empordà, amb símptomes musical propers a la cançó d’autor amb algunes influències del folk. Amb especial èmfasi en la lletra i l’aspecte sonor, busca equilibri per trobar l’explosió musical més autèntica i més personal. Ens preenta el seu primer treball, El jou, format per deu cançon, nou d’elles acompanyades amb la banda i una guitarra i veu. En Pau ens destapa el disc com un èxit colectiu de tota la gent que ha sigut partícip del projecte, ja siguin els mateixos músics de la banda, el productor, el mesclador, i tot un reguitzell de getn que han acompanyat El jou fins a obtenir-ne el resultat físic.

Rock&Roll a càrrec de The Bazaga’s

16 d’agost del 2017

The Bazaga’s, encapçalat pel mestre guitarrista i luthier Rafel Villanova Bazaga (component també de la mítica banda Salseta del Poble Sec), és una coneguda i consolidada banda de rock a Catalunya que suma més de 100 concerts anuals. Durant el seu espectacle, la banda versiona èxits dels Eagles, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Queen, The Police i d’altres bandes de rock & roll, de forma acurada i amb una altíssima qualitat musical, amb el màxim respecte i admiració als autors homenatjats. The Bazaga’s ofereixen un espectable ple d’energia, sentiment i passió, amb una increïble posada en escena, fent que el públic visqui una experiència inoblidable.

Concert a càrrec de Gossos

17 d’agost del 2017

Gossos va estrenar el passat mes de setembre un nou àlbum anomenat Zenit, que simbolitza la culminació d’una carrera musical amb la combinació perfecta de totes les seves etapes dins un sol disc.  Catorze cançons que pretenen explicar què és el Zenit: el punt més alt de la seva vida i la seva carrera. En les cançons hi podem trobar la suma del bo i millor del grup en aquests 23 anys de camí. Alguer Miquel de Txarango, la cantant Judit Neddermann, el compositor Alfred Tapscott i la formació de vents Gots de Tuba col·laboren en diversos temes del disc.

Concert a càrrec de La Petita Lola

18 d’agost del 2017

Queda lluny aquell setembre de l’any 2014 quan va començar a caminar La Petita Lola, una coral de nens i nenes que vol ajudar-los a estimar la música i a treballar la veu per expressar emocions. Les Vox s’endinsen en el projecte –que porta el nom en record de Dolors Vicens, amiga i inspiració, referent de coratge i estimació infinita–, i tenien molt clar que volien anar una mica més enllà de les corals tradicionals.

Us presenten el seu primer espectacle Pugem al terrat. Amb aquesta invitació us volen fer viatjar en el temps, quan els terrats eren espais on, quan érem petits, jugàvem amb els llençols estesos, on ens deixàvem embadalir amb les formes que el vent els feia agafar, quan ajudàvem a penjar i despenjar la roba dels fils, quan regàvem aquella planta que semblava haver trobat el seu lloc. Era, també, un espai de refugi, de secrets, de complicitats.